Кевин Спейси беше признат за невинен в сексуално посегателство срещу

...
 
Кевин Спейси беше признат за невинен в сексуално посегателство срещу
Коментари Харесай

Съдът оправда Кевин Спейси по обвиненията в сексуално посегателство

 

Кевин Спейси беше приет за почтен в полово посягане против четирима мъже, заяви “Сън ”, представен от БГНЕС.

63-годишният артист беше разгласен за „ полов див звяр “ поради изказванията, че е нападнал мъжете по обвинявания отпреди 22 години.

Спейси, който взе участие в „ Американски прелести “, беше оневинен по четири обвинявания за полово посягане и едно обвиняване за подстрекаване за присъединяване в полова интензивност без единодушие.

 фотография: БГНЕС

Звезди като сър Елтън Джон и брачният партньор му Дейвид Фърниш бяха призовани да дадат показания на процеса.

На правосъдните заседатели беше казано, че Спейси е „ вдъхновен “ от това, че жертвите му се ядосват и имат вяра, че няма да приказват заради славата му.

Той е „ злоупотребил с властта и въздействието, които неговата известност и популярност му дават “, с цел да се насочи към четиримата мъже, се споделя в показанията.

Четиримата мъже са били сред 20 и 30 години, когато са сграбчили вниманието на артиста, споделиха в съда.

„ Имаше бързо решение и преди да бъде получен отговор на първият въпрос, изгубих работата си, изгубих репутацията си, изгубих всичко за няколко дни “, сподели Спейси в прочувствена тирада.

Той пледира за почтен по три обвинявания за непочтено нахлуване, три обвинявания за полово принуждение и едно обвиняване за подстрекаване за присъединяване в полова интензивност без единодушие през януари.

Четири обвинявания за полово посягане и едно обвиняване за подстрекаване за присъединяване в полова интензивност без единодушие също бяха отхвърлени.

Спейси беше лишен от интернационална премия „ Еми “ след изказванията.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР